Video Wijkleerbedrijf Goes-Oost

Ik, student van het Hoornbeeck Goes, loop voor mijn opleiding stage in de wijk Goes-Oost. Het is fijn om er voor u als wijkbewoner te zijn. Het geeft mij voldoening om een steentje bij te dragen aan uw welzijn! Ook geef ik op deze manier de school waar ik mijn opleiding volg een “gezicht”. Ik word begeleid door een professioneel docententeam. Wat kan ik voor u betekenen? Kunt u een helpende hand in de huishouding gebruiken? Ziet u er tegenop om alleen naar de winkel te gaan? Maakt u graag een ommetje in de wijk, maar heeft u daarbij wat extra begeleiding nodig? Kijkt u uit naar iemand die u praktisch ondersteunt in de zorg voor uw kind(eren)? Of wilt u graag deelnemen aan een sociale activiteit met uw wijkbewoners? Voor al dit soort vragen bent u bij mij aan het juiste adres. Natuurlijk ontvangt u deze hulp gratis. Ik zie dit als een onbetaalbaar leermoment in mijn ontwikkeling tot zorgprofessional.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: