Tijdelijk gesloten in verband met zomervakantie

Wijkleerbedrijf Goes-Oost is alweer bijna een jaar actief in de wijk. We kijken terug op een mooi schooljaar waarin we de wijk steeds beter hebben leren kennen. Bewoners en instellingen: hartelijk dank voor uw betrokkenheid in het afgelopen jaar!

Het einde van een schooljaar is het startpunt van een periode van vakantie. Het wijkleerbedrijf is gesloten van maandag 1 juli tot en met vrijdag 23 augustus. Vanaf maandag 26 augustus kunt u ons weer bereiken via telefoonnummer 06 – 28 22 18 70 of per mail via wlbgoes-oost@hoornbeeck.nl.

Voor nu wensen wij u een goede zomer toe!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: