Onze studenten aan het woord!

Benieuwd naar de ervaringen van onze studenten en nieuws over onze herkenbaarheid?

“De afgelopen weken is er weer hard gewerkt in het wijkleerbedrijf Goes-Oost. Als studenten gaan we in de wijk langs bij mensen om ze een helpende hand te bieden. Het is erg fijn om hen te kunnen helpen en gezellig een praatje te maken. De mensen zelf vinden het ook heel fijn als we langskomen! En, mooi nieuws: sinds een aantal weken kunt u ons nog beter herkennen in de wijk vanwege de bedrijfskleding die is aangeschaft. We zijn hier zelf erg blij mee en krijgen ook positieve reacties van allerlei mensen, fijn. Wilt u ook een helpende hand? Meld u dan aan, wij komen er aan!” 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s